Shiatsu

SHIATSU

Kuvittele, että puutarhaletkun sisään on joutunut lehtiä ja nämä ovat aiheuttaneet tukoksen. Tehokas tapa saada vesi taas virtaamaan on puristella tukosta, jolloin tukos alkaa pehmentyä ja virtaava vesi voi huuhdella tukoksen pois. 

Samalla tavalla toimii kiinalaiseen lääketieteeseen perustuva Shiatsu. Kiinalaisen lääketieteen mukaan kehossamme on meridiaaneja, joita pitkin qi eli elämän energia sekä veri virtaavat kaikkiin ruumiinosiin. Tukokset meridiaaneissa estävät vapaan virtauksen ja tämä aiheuttaa kehoon epätasapainotilan, joka ilmenevät itseään kipuina ja sairauksina. 

Shiatsussa meridiaanit käydään läpi ja tukokset pehmitetään painelemalla. Kun tukosta on pehmitetty riittävästi, pääsee qin ja veren virtaus huuhtelemaan tukoksen pois. Energiakanavat aukeavat ja mahdollistavat taas vapaan virtauksen, joka tukee kehon pääsemistä luontaiseen tasapainotilaansa.

Shiatsuhoito kestää 90 minuuttia ja siitä voi saada apua esimerkiksi stressiin, unettomuuteen, päänsärkyyn ja väsymykseen. Hoidon jälkeen olo on usein rentoutunut, mieli on kirkas ja mieliala levollisen positiivinen.  

Varaa aikaa Shiatsuhoitoon! 


Palvelun tuottaa Fokus-Visual
HehkuVoimaa Copyright (c)2019, All Rights Reserved