Ravintoneuvonta

Ravintoneuvonta

Yksi eniten HehkuVoimaa luova tekijä on ravinto, jonka nautit. Vanhan sanonnan mukaan olet sitä mitä syöt. Nykytietämyksen mukaan sanontaa tulee päivittää muotoon olet sitä mikä imeytyy elimistöösi.

CELLRESET

CellReset-ohjelmalla palautat elimistösi luonnolliseen tilaan ja puhdistat elimistöäsi ylimääräisistä myrkyistä. Ohjelmasta on hyötyä sinulle, joka:
  • Kamppailet painosi kanssa
  • Kärsit ihon epäpuhtauksista
  • Kärsit väsymyksestä
  • Haluat vähentää elintapasairauksien riskiä
  • Haluat puhdistaa kehosi ylimääräisistä myrkyistä


CellReset-ohjelma on yksinkertainen ja se on suunniteltu siten, että ohjelmaa voi toteuttaa vaikka keskellä kiireistä arkea:
  • Syöt neljästi päivässä laadukasta ja puhdasta ruokaa
  • Liikut sopivasti ja oikealla intensiteetillä
  • Nukut sopivasti hyvälaatuista unta
  • Varaat aikaa myös rentoutumiselle


Ensimmäinen CellReset-vaihe kestää 28 päivää, jolloin toteutetaan varsinainen puhdistusvaihe. Puhdistusvaiheen jälkeiset 60 vuorokautta käytetään aineenvaihdunnan optimointiin, jolloin opit ylläpitämään uusia ravitsemus-, liikunta- ja lepotottumuksia. Nämä uudet tottumukset pitävät huolta, että CellReset-ohjelman vaikutukset eivät jää lyhytaikaiseksi, vaan seuraavat mukanasi (jopa) koko elämäsi ajan. 

Kysy lisää CellReset-ohjelmasta!

FITLINE

Jokainen meistä tietää, miten tärkeää roolia terveellinen ja monipuolinen ruokavalio näyttelee energisyyden ja korkean suorituskyvyn ylläpidossa. Hektisessä arjessa tieto ja tekeminen eivät kuitenkaan aina kohtaa. Itselleen on helppo uskotella, miten huomenna tai ensi viikolla pidän huolta paremmin ruokailusta. Tuo on sama lupaus, joka on annettu itselle jo lukemattomia kertoja, koska just nyt ei ehdi… 

Terveellisen ja monipuolisen ruokavalion laiminlyönti johtaa herkästi väsymiseen ja huonoon palautumiseen. Väsyneenä keskittyminen on vaikeaa ja mitä heikompaa on keskittyminen, sitä suurempi on kiireen tuntu ja tuottavuus heikkenee. Tämä johtaa kiireen tunteen lisääntymiseen.

Omalla kohdallani ensikosketus HehkuVoimaan tapahtui Fitlinen turvallisten ja terveellisten ravintolisien kautta. Sain lisää jaksamista arkeeni ja tätä kautta jaksoin paremmin pitää itsestäni huolta kehostani ja mielestäni. Tämä johti positiiviseen kierteeseen, joka on johtanut siihen, että saan nyt toteuttaa unelmaani yrittäjänä.

Mikäli koet, että voisit saada ravinnosta lisää HehkuVoimaa arkeesi, ole rohkeasti yhteydessä ja katsotaan, miten voin palvella sinua!

Verkkokauppa

Sed pede ullamcorper amet ullamcorper primis, nam pretium suspendisse neque, a phasellus sit pulvinar vel integer.
Palvelun tuottaa Fokus-Visual
HehkuVoimaa Copyright (c)2019, All Rights Reserved