Aromaterapia

Aromaterapia

Jo vuosituhansien ajan ihminen on löytänyt lääkkeet eri vaivoihin luonnosta. Ennen lääkeaineiden teollista tuotantoa luonto on toiminut apteekkina, josta on kerätty ja valmistettu lääkkeitä ja esimerkiksi öljyjä tukemaan kehon omaa paranemista. 

Hoitavassa aromaterapiassa käytetään kukista, lehdistä, hedelmistä, kuorista, pihkasta ja juurista valmistettuja aromaattisia öljyjä. Öljyt kulkevat hoidon aikana ihon ja hengityksen kautta syvälle kehoon aktivoiden mm. imunesteenkiertoa. Aromaterapiassa pyritään tasapainottamaan kehoa ja tunne-elämää. 

Korkealaatuiset eteeriset öljyt eivät sisällä ylimääräisiä ainesosia – vain höyrytislauksen seurauksena saatavaa kasvin aitoa öljyä. Riippuen käytetystä öljystä, vaikutukset voivat olla rentouttavia ja rauhoittavia tai virkistäviä ja energiatasoa nostavia.

Aromaterapiasta voi olla apua moniin vaivoihin aina lihaskireydestä tukkoisuuteen ja kiputiloista mielialan nostamiseen. Jaksaminen, vireystila ja seksuaalinen halukkuus voivat parantua aromaterapiahoidon myötä. Aromaterapia ei korvaa koululääketieteen hoitoja, vaan toimii täydentävänä hoitomuotona. 


Palvelun tuottaa Fokus-Visual
HehkuVoimaa Copyright (c)2019, All Rights Reserved